Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09 20:42 - Кирил Добрев:"Визия за България" е нормалността, от която всеки има нужда.Нашата задача е да покажем, че сме готови да управляваме
Автор: 1997 Категория: Новини   
Прочетен: 69 Коментари: 0 Гласове:
0



Дума 20. Септември 2018 , брой: 183 
ГЕРБ нямат никакъв интерес да се говори за "Визия за България", защото са наясно, че след като бъде завършен този документ, ще бъде ясна алтернативата на тяхното цялостно управление. Алтернатива, написана от хората, която въвежда нормалност в обществено-политическия живот и е алтернатива на досегашната система на управление, не просто на отделни политики. Това заяви по време на заседанието на ОблС на БСП във Велико Търново зам.-председателят на левицата Кирил Добрев. Нашата задача в следващите месеци е да запознаем всички български граждани с идеите и приоритетите на левицата и да покажем, че сме готови да управляваме, допълни той. Според заместник-председателя на БСП всеки един човек трябва да намери нещо за себе си в този документ и да участва в неговото разработване с предложения. "Визия за България" може да бъде и отправна точка, която да даде основата за разработване на местните програми на левицата в отделните общини, допълни Добрев.
Той припомни, че финансовият министър на ГЕРБ Владислав Горанов и дори Иван Костов са заговорили за изчерпване на модела на плоския данък и въвеждане на прогресивна данъчна система - нещо, което БСП говори повече от година. Според Добрев за първи път левицата успява да откликне на обществените очаквания. Като човек, който е минал през всички нива на организационната работа, зная, че не документите печелят избори, но те са важна част от тази битка. Чрез тях обществото се запознава и ориентира- какви са идеите и каква политика ще предложи левицата при едно свое управление. Точно затова започваме да говорим за програма много преди избори, за да дадем време и възможност на хората да участват в нейното изготвяне и след това заедно да се борим за нейното изпълнение - подчерта Кирил Добрев. Той припомни, че "Визия за България" е продължение на редица стъпки, които БСП предприе в последната година - продължение на програмата на левицата от последните парламентарни избори, последвана от алтернативния бюджет, който беше предложен през октомври миналата година.
Днес и утре продължават срещите на народните представители от ПГ "БСП за България" в област Велико Търново. За два дни ще бъдат посетени всички общини в областта, както и в област Габрово, където ще бъдат представени основните приоритети на левицата.

Дискусии по проекта продължават с областите Търговище и Габрово

Народните представители от левицата ще продължат дискусиите по "Визия за България" с граждани от областите Търговище, Габрово и Велико Търново днес.
В Сухиндол срещата ще бъде в 18 ч. в читалището с народните представители Дора Янкова, Донка Симеонова и Даниел Йорданов.
Област Търговище:
- В 17 ч. в Заседателната зала на общината в Антоново ще присъстват Николай Цонков и Веска Ненчева.
- В 12,30 ч. в Общинския съвет на БСП в Търговище гости ще бъдат зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и Антон Кутев и депутатите Валери Жаблянов, Петър Кънев, Георги Михайлов, Георги Андреев, Светла Бъчварова, Георги Гьоков, Анелия Клисарова, Александър Симов, Стоян Мирчев и Славчо Велков.
- В 14 ч. в Клуба на пенсионера в с. Кардам с граждани ще се срещнат секретарят на ПГ на БСП на левицата Филип Попов и депутатът Димитър Данчев. В 16 ч. те ще бъдат в Клуба на пенсионера, с. Медовина, общ. Попово.
- В 14 ч. в Клуба на пенсионера в. с. Бистра ще присъстват Петър Кънев и Светла Бъчварова.
- В 14,30 ч. в Клуба на пенсионера в с. Садина, община Попово, в дискусията ще участват зам.-председателят на ПГ на левицата Весела Лечева и народният представител Денчо Бояджиев.
- В 14,30 ч. в Клуба на пенсионера в с. Цар Асен, община Попово, депутатите Иван Иванов и Валентина Найденова ще се срещнат с местните хора, а в 16 ч. те ще посетят Клуба на пенсионера в с. Ковачевец.
- В 15 ч. в Клуба на пенсионера в с. Дралфа ще присъстват зам.-председателят на ПГ на левицата Георги Свиленски и депутатът Александър Симов.
- В 15 ч. в клуб "Капитан Петко Войвода" в Търговище в срещата ще се включат народният представител Георги Михайлов и председателят на Областния съвет на БСП в Търговище Явор Куюмджиев.
- В 15 ч. в клуба на ул. "Паисий" в Търговище ще има дискусия с народните представители Георги Гьоков и Славчо Велков.
- В 16 ч. в Клуба на пенсионера в с. Макариополско ще бъдат Валери Жаблянов и Анелия Клисарова.
- В 16 ч. в читалище "Пробуда" в с. Илийно, община Омуртаг, депутатите Таско Ерменков и Димитър Стоянов ще се срещнат с граждани, а в 18 ч. те ще проведат среща и в Заседателната зала на общината в Омуртаг.
- В 16 ч. в клуб "Дръзновение" в Търговище зам.-председателят на ПГ на левицата Антон Кутев и Стоян Мирчев ще участват в дискусията.
- В 16 ч. в с. Паламарца в община Попово ще присъства депутатът Милко Недялков.
- В 18 ч. в читалище "Св. Св. Кирил и Методий" в Попово ще бъдат Весела Лечева, Денчо Бояджиева, Филип Попов, Димитър Данчев, Валентина Найденова, Иван Иванов и Милко Недялков.
- В 18,30 ч. в читалището в с. Стража ще бъдат зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и народният представител Георги Андреев.
- В 18,30 ч. в кафе-театъра на читалището в Търговище ще присъстват народните представители Анелия Клисарова, Светла Бъчварова, Георги Михайлов, Петър Кънев и Георги Гьоков.
Област Габрово:
- В 17 ч. в Художествената галерия "Христо Цокев" в Габрово ще участват в дискусия зам.-председателят на ПГ на левицата Крум Зарков, народните представители Виолета Желева, Иван Иванов, Лало Кирилов и Радослав Стойчев.
- В 17,30, в "Тревненски кът", в гр. Трявна. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Христо Проданов, секретарят на групата Кристиан Вигенин, народните представители Георги Йорданов, Нона Йотова и Александър Паунов.
- В 17,30 ч. в залата на община Дряново ще присъстват секретарят на ПГ на "БСП за България" Ирена Анастасова, Валентин Ламбев, Иван Ченчев и Кольо Милев.
- В 18 ч. в залата на читалището в с. Ганчовец в община Дряново ще бъдат народните представители Димитър Георгиев и Стефан Бурджев.
- В 18 ч. в зала "Видима" на хотел "Севлиево Плаза" в Севлиево срещата ще бъде със зам.-председателя на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев, народните представители Красимир Янков, Йордан Младенов и Георги Стоилов.

 



Гласувай:
0
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 1997
Категория: Политика
Прочетен: 1297795
Постинги: 2980
Коментари: 1405
Гласове: 778
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31